-
playmobil gasilci

Otroške Playmobil igrače v posebnih tematskih setih

Playmobil igrače z dolgo tradicijo proizvaja priznano podjetje s sedežem v Nemčiji. Proizvajalec ustvarja tematske sete z različnimi figuricami in dodatki, ki popestrijo otroško igro. Posebej značilno figurico pa predstavlja 7,5 centimetrov visoka figurica v človeški podobi, ki ima na obrazu narisan prepoznaven nasmeh.

Preberi več
woodwick svece za dom

Edinstvene in elegantne WoodWick sveče za dom

Edinstvene in posebne WoodWick sveče prebudijo vse čute z avtentičnimi dišavami. Njihova posebnost je v tem, da imajo naraven stenj, ki je izdelan iz organskega lesa in zato svečke med gorenjem ustvarjajo značilno prasketanje ognja.

Preberi več
mehano

Mehano igrače, vlaki in lokomotive

Slovensko podjetje Mehano izdeluje igrače za otroke že od leta 1952. Podjetje izdeluje široko paleto tradicionalnih igrač in elektronskih igrač, ki spodbujajo otroško ustvarjalnost in domišljijo pri igri. Mehano pa je v svetu znan po proizvodnji kakovostnih in inovativnih lokomotiv, vlakov in železniških dodatkov, kot so različni tiri, mostovi in drugo. Pri tem je mogoče kupiti tako garniture vlakov kot posamične lokomotive in dodatke.

Preberi več
SS20 Trilogy Tropical Sunrise Large Medium

Z dišečimi svečkami je svet v trenutku lahko drugačen

Se vam včasih dogaja, da vas preplavi občutek nelagodja, pa še sami ne veste zakaj? Se vam to dogaja kar tako, brez pravega razloga? V tistem trenutku bi si v prostoru, kjer ste, želeli nekaj spremeniti. Nekaj, zaradi česar bi vam bilo prijetneje in udobneje.

Preberi več
Enjoy The Simple Things Range Landscape

Prijetne dišave za dom v najrazličnejših oblikah

Zagotovo veste, da izvirni vonji iz narave zelo dobro vplivajo na počutje, zaznavo in nenazadnje tudi na razpoloženje. Če želite imeti take vonje v svojem domu, pisarni, salonu ali kje drugje - tudi zunaj - so primerno izbrane dišave za dom več kot odlična rešitev. Na trgu jih lahko najdete v številnih oblikah in vrstah. Med bolj priljubljenimi pa so zagotovo osvežilci zraka in razpršilci, ter dišeče svečke.

Preberi več
41954988 2488268178066310 6329387802538541056 o

13 zanimivih dejstev o priljubljeni blagovni znamki Playmobil

Si lahko sploh predstavljate, da bi bili vaši mali junaki brez igrač? Njihov svet bi bil precej bolj dolgočasen, da o pomanjkanju otroške domišljije niti ne govorimo. Sicer pa kakovostne igrače ne služijo samo dobri zabavi, temveč tudi učenju, razvoju, spodbujanju otroške ustvarjalnosti in še bi lahko naštevali. Otroke skozi igro tudi vzgajamo, soočamo s pravili, zakonitostmi in razvijamo njihovo orientacijo ter sposobnosti reševanja in usklajevanja različnih okoliščin.

Preberi več
Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve