Smo slovenska spletna trgovina z zanesljivo, brezplačno dostavo. Če želite prejemati informacije o ugodnostih, se vpišite TUKAJ. Več informacij dobite na #EM#696f646c446863606965636567237d66#EM# 
-
blog

Nahrbtniki, peresnice in zvezki iz kolekcije LIKE ME

Ste si tudi vi od nekdaj želeli, da bi lahko na svoje šolske potrebščine risali in pisali in da vas pri tem starši ne bi kaznovali, zato ker ste uničili popolnoma novo šolsko torbo in peresnico?

Preberi več
IMG 7591

Kako otroku izbrati popolno šolsko torbo?

Zjutraj z vašim otrokom odide tudi njegova šolska torba in ostane z njim, dokler ne pride domov. Otroci si šolske nahrbtnike izbirajo na podlagi svoje osebnosti in interesov, starši pa moramo biti pozorni tudi na kakovost, s tem ko si ogledamo in preizkusimo udobnost šolskih torb za naše prvošolčke. Pri tem je potrebno preveriti delovanje in varnost zadrg in zaponk ter kakovost notranjih in zunanjih materialov in šivov. V nadaljevanju ponujamo nekaj nasvetov pri nakupu šolske torbe, katero bo vaš otrok oboževal in katera bo dovolj kakovostna, da bo trajala še nekaj let.

Preberi več
materinski dan

Materinski dan v Združenih državah Amerike in v Sloveniji

Materinski dan postavlja v ospredje hvaležne spomine in ponos, ki ga na ta dan izkazujemo vsem materam sveta. Poleg tega, se na ta dan poklonimo vlogi materinstva in se pri tem z nasmehom na obrazu spominjamo našega otroštva in naših mam, ki so za nas skrbele in nas negovale.

Preberi več
osmi marec

Simbolika rož in cvetja na dan žena

Osmi marec predstavlja dan v letu, ko se spomnimo na vse ženske, ki s svojo močjo, skrbnostjo in predanostjo zapolnjujejo naša življenja. Najsi bodo to naše mame, babice, vzgojiteljice, sestre, sodelavke ali sosede.

Preberi več
lampica quadri prune 4417

Preprosta uporaba lampic Maison Berger Paris

Lampice Maison Berger Paris imajo neverjeten občutek za ohranjanje prijetnih dišav v prostoru. Od ustanovitve ob koncu 19. stoletja pa do danes, prinašajo elemente čistosti in prijetnih dišav v domove gospodinjstev po celem svetu. Prav tako pa odlično služijo svojemu namenu tudi v poslovnih prostorih in delovnih okoljih.

Preberi več
heart candles

Zakaj so dišeče sveče popolno Valentinovo darilo?

Mnogo moških se nekaj dni pred Valentinovim, dnem vseh zaljubljencev, vprašuje kaj kupiti punci oziroma svoji izbranki. Darilo zanjo ji mora biti všeč, hkrati pa obema pričarati popolno romantično vzdušje na Valentinov večer. Rože in čokolada ji bosta sicer stopili srce, a vendarle zakaj ne bi kupili nekaj bolj edinstvenega.

Preberi več
Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve