-
SS20 Trilogy Tropical Sunrise Large Medium

Z dišečimi svečkami je svet v trenutku lahko drugačen

Se vam včasih dogaja, da vas preplavi občutek nelagodja, pa še sami ne veste zakaj? Se vam to dogaja kar tako, brez pravega razloga? V tistem trenutku bi si v prostoru, kjer ste, želeli nekaj spremeniti. Nekaj, zaradi česar bi vam bilo prijetneje in udobneje.

Preberi več
Enjoy The Simple Things Range Landscape

Prijetne dišave za dom v najrazličnejših oblikah

Zagotovo veste, da izvirni vonji iz narave zelo dobro vplivajo na počutje, zaznavo in nenazadnje tudi na razpoloženje. Če želite imeti take vonje v svojem domu, pisarni, salonu ali kje drugje - tudi zunaj - so primerno izbrane dišave za dom več kot odlična rešitev. Na trgu jih lahko najdete v številnih oblikah in vrstah. Med bolj priljubljenimi pa so zagotovo osvežilci zraka in razpršilci, ter dišeče svečke.

Preberi več
41954988 2488268178066310 6329387802538541056 o

13 zanimivih dejstev o priljubljeni blagovni znamki Playmobil

Si lahko sploh predstavljate, da bi bili vaši mali junaki brez igrač? Njihov svet bi bil precej bolj dolgočasen, da o pomanjkanju otroške domišljije niti ne govorimo. Sicer pa kakovostne igrače ne služijo samo dobri zabavi, temveč tudi učenju, razvoju, spodbujanju otroške ustvarjalnosti in še bi lahko naštevali. Otroke skozi igro tudi vzgajamo, soočamo s pravili, zakonitostmi in razvijamo njihovo orientacijo ter sposobnosti reševanja in usklajevanja različnih okoliščin.

Preberi več
blog

Nahrbtniki, peresnice in zvezki iz kolekcije LIKE ME

Ste si tudi vi od nekdaj želeli, da bi lahko na svoje šolske potrebščine risali in pisali in da vas pri tem starši ne bi kaznovali, zato ker ste uničili popolnoma novo šolsko torbo in peresnico?

Preberi več
IMG 7591

Kako otroku izbrati popolno šolsko torbo?

Zjutraj z vašim otrokom odide tudi njegova šolska torba in ostane z njim, dokler ne pride domov. Otroci si šolske nahrbtnike izbirajo na podlagi svoje osebnosti in interesov, starši pa moramo biti pozorni tudi na kakovost, s tem ko si ogledamo in preizkusimo udobnost šolskih torb za naše prvošolčke. Pri tem je potrebno preveriti delovanje in varnost zadrg in zaponk ter kakovost notranjih in zunanjih materialov in šivov. V nadaljevanju ponujamo nekaj nasvetov pri nakupu šolske torbe, katero bo vaš otrok oboževal in katera bo dovolj kakovostna, da bo trajala še nekaj let.

Preberi več
materinski dan

Materinski dan v Združenih državah Amerike in v Sloveniji

Materinski dan postavlja v ospredje hvaležne spomine in ponos, ki ga na ta dan izkazujemo vsem materam sveta. Poleg tega, se na ta dan poklonimo vlogi materinstva in se pri tem z nasmehom na obrazu spominjamo našega otroštva in naših mam, ki so za nas skrbele in nas negovale.

Preberi več
Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve